Bisnis

Internet Peluang Untuk Mengenali Jutawan

Pada tahun 2000, Makatiani dijual sebahagian besar dari pegangannya di syarikat ke Tasik Afrika Corporation PLC United Kingdom, penahan saham minoritas bernilai $ 10 juta. Hari ini, dia kepala Fanisi Modal, Afrika-fokus swasta ekuitas dan venture capital dana. Jack Ma Cina ahli perniagaan yang pengasas dan pengerusi lembaga Bayangkan Kumpulan, keluarga Internet syarikat-syarikat. Dia kini adalah orang terkaya di Asia dan ke-14 terkaya di dunia. Dia telah menjadi ikon global dalam perniagaan dan perusahaan, salah satu yang paling berpengaruh ahli perniagaan di bahagian dunia, dan dermawan diketahui untuk menghuraikan perniagaan filsafat.

45 tahun usahawan Afrika Selatan diasaskan Internet Penyelesaian, Afrika Selatan pertama provider Internet, pada tahun 1993 tidak lama setelah akhir apartheid. Syarikat menyediakan perkhidmatan kepada lebih dari 70% dari perusahaan yang terdaftar di Bursa Saham Johannesburg. Pada tahun 1997, Apteker dijual Internet Penyelesaian ke Dimensi Data Pegangan, penyedia Internet, komunikasi dan telekomunikasi perkhidmatan, kira-kira $ 65 juta. Apteker kini investor di Afrika Selatan internet permulaan seperti Randgo.com yang menawarkan manfaat seperti diskaun, layanan dan akses untuk saham tawaran dari Afrika Selatan jenama terkemuka.

Anda hanya butuh telepon, atau komputer untuk merakam projek dan kerja di rumah. John Crestani berjaya untuk membina 500K-a-Bulan perniagaan semasa dalam perjalanan dunia! Setelah beberapa orang tertentu mengikuti anda pada media sosial akaun, anda boleh mendapatkan wang anda ruang dengan mencapai keluar untuk jenama dan menawarkan mereka kerjasama. Dan saya tidak hanya berbicara tentang syarikat, saya sedang berbicara tentang media sosial selebriti, juga dikenal sebagai pengaruh, yang membuat berharga kandungan pada platform untuk menarik penonton.

Dan bagi kebanyakan, impian menyertai Jutawan Internet kelab masih semakin dicapai. Adii Pienaar, 28, pengasas Woothemes, sebuah syarikat yang reka bentuk dan membangun disesuaikan komersial tema dan plugin untuk WordPress. Adii membangun bisnis dengan bootstrap bajet, dan syarikat yang sekarang menghasilkan lebih dari $ 3 juta hasil tahunan dari penjualan tema. Woothemes juga membangun dan mengedarkan tema untuk kandungan lain sistem pengurusan, termasuk Passion.

Sebagai contoh, mereka lebih tertarik dalam pengurusan cukai, perlindungan aset, dan rekening luar negeri perkhidmatan daripada keinginan mereka untuk disatukan kewangan kenyataan berkurang. Bulan lalu kami menulis tentang peluang besar untuk wakil untuk menyampaikan yang lebih canggih produk kewangan. Ketika yang paling e-jutawan sudah mempunyai dana bersama, mereka bersedia untuk bergerak ke atas ke dana lindung nilai anda dan swasta ekuitas dana. Bagaimanapun, mereka tertarik dengan produk jauh mengatasi sebenar menggunakan produk. Hanya 3.2 peratus punya uang dalam dana lindung nilai, sebagai contoh, sementara 81.4 peratus berkata mereka tertarik.

Mereka tidak takut untuk membuat kesalahan dan menyadari bahwa pekerjaan mereka tidak menentukan siapa mereka. Salah satu yang paling penting rahsia itu jutawan Internet tabah dan tidak pernah menyerah, tidak peduli halangan apa yang menyeberang jalan mereka, dan selalu melabur dalam diri mereka-pembangunan dan pertumbuhan. Collis Ta’eed, pengasas TutsPlus, adalah teknologi blogger yang membantu orang-orang yang memahami gunakan perisian pelbagai aplikasi. Di blog-nya, baru dan canggih perangkat pengguna boleh akses tutorial untuk program yang berkaitan dengan desain grafis, muzik pengeluaran dan mengedit video, untuk beberapa nama. Ta’eed rakes di suatu tempat antara $55,000 dan $120,000 sebulan hasil pengiklanan dan yuran keahlian untuk ciri-ciri dalam talian. Dengan web yang telah anda tetapkan dengan seo SEO, orang-orang akan mencari anda.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button