Bisnis

Neil Patel Pemasaran Blog

Kami kemahiran span segala-galanya dalam web bentuk digital dan pemasaran, termasuk web reka bentuk dan hosting, SEO, media sosial, IMPRESSIONS, menulis kandungan, e-mel pemasaran dan banyak lagi. Pemasaran adalah proses mendapatkan orang yang berminat dalam syarikat anda produk atau servis. Ini adalah dilakukan melalui pasar penyelidikan, analisis dan pemahaman kepentingan anda pelanggan yang ideal. Pemasaran merujuk kepada semua aspek perniagaan, termasuk produk pembangunan, jualan kaedah, pengedaran, dan iklan. Di masa lalu, pemasaran amalan telah melihat lebih banyak seperti yang kreatif industri yang terlibat iklan, pengedaran dan penjualan, dan bahkan hari ini banyak bahagian pemasaran proses (contoh produk bentuk, art direktur, manajemen merek, iklan, masuk pemasaran, penulisan, dan lain-lain.) melibatkan menggunakan seni kreatif.

Ia mengejar pengurusan pendekatan.mrktg304applied digital marketing15.022B Digital pemasaran terpakai asas pemasaran melalui penggunaan alat digital dan platform kepada perniagaan digital. Mengeksplorasi mengapa jenama kira, apa yang jenama bermaksud untuk pengguna, dan menangani isu-isu dalam bangunan dan urusan jenama lebih masa.MRKTG309Marketing Capstone15. 022B & 22B Pemasaran Capstone kertas membawa bersama-sama semua topik lain pemasaran utama dan menyediakan bersepadu hands-on pengalaman belajar.SCMGT303Supply Rantai Management15.022A Setiap perusahaan adalah bagian dari bekalan rangkaian untuk menghasilkan produk dan perkhidmatan yang memenuhi keperluan pelanggan. Teknologi Digital adalah sebahagian daripada kehidupan sehari-hari untuk perniagaan dan pengguna. Walaupun digital pemasaran adalah sebuah bagian penting dari strategi perniagaan, dinamik teknologi dan budaya pengguna meningkatkan banyak strategik dan cabaran masyarakat. Mengenal pasti penting faktor kejayaan dan amalan terbaik di tengah-tengah itu tentu, seperti yang analisis digital dan cara lain untuk menganalisis pasaran keberkesanannya.

Mana-mana syarikat yang menjual produk atau perkhidmatan untuk syarikat lain atau organisasi (berbanding pengguna) biasanya menggunakan B2B strategi pemasaran. Facebook Instagram, LinkedIn dan juga Google-anda pengalaman media sosial boleh menjadi kunci alat untuk meningkatkan penjualan. Pemahaman dasar media sosial untuk Perniagaan boleh membantu anda memandu dengan lalu lintas, membawa, dan hasil, drive pertunangan dengan kandungan anda, dan membuat positif perwakilan anda online. Jika anda tidak bisa berhasil merancang kehadiran media sosial, anda akan aktif berpaling petunjuk, jadi anda harus melakukan ini dengan benar.

Anda mungkin juga tidak akan dapat untuk membuat berkesan link ke Facebook, Twitter atau rangkaian sosial yang lain dan/atau berkongsi kandungan pada media sosial. Orang-orang sering tidak tahu apa yang pemasaran, dan ketika ditanya, mereka menentukan ia sebagai sales atau iklan. Ada banyak aspek lain dari pemasaran seperti produk pengedaran, iklan, merancang dan membuat bahan-bahan seperti halaman pendaratan dan kandungan media sosial, meningkatkan pengalaman pelanggan, penyelidikan pasaran, mewujudkan segmen pasaran dan banyak lagi. Perniagaan (B2B) pemasaran merujuk kepada strategi pemasaran atau kandungan sasaran pada perniagaan atau organisasi.

Pelajar-pelajar membangunkan satu iklan kampanye pelan berdasarkan strategik keputusan untuk sebuah organisasi.MRKTG205Marketing Analisis dan Insights15.022A & 22A kertas Ini memperkenalkan pelajar untuk pembersihan, pengurusan, manipulasi, visualisasi, dan analisis rendah dan pemasaran menengah data. Pelajar-pelajar belajar untuk memohon sesuai analisis teknik yang diperlukan untuk pemasaran karir dan menafsirkan analisis keputusan yang digunakan untuk membuat keputusan tujuan. Pemasaran boleh kerja di penjualan kerjaya di mana mereka membina hubungan dengan pelanggan dan pelanggan, memahami bagaimana untuk menilai produk, belajar pesaing, dan sekarang maklumat untuk pelanggan untuk membujuk mereka untuk membeli.

Ini adalah menyeluruh dan tentu saya pasti akan merekomendasikan hal ini untuk temanku yang suka pemasaran dan jenama sebanyak seperti yang saya lakukan. Saya suka cara semuanya teratur, bermula dengan itu selalu membantu Christa dan pengajar saya Karen Roos. Pelan, membawa, atau koordinat pemasaran dasar-dasar dan program, seperti menentukan permintaan untuk produk dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh syarikat dan pesaingnya, dan mengenal pasti bakal pelanggan.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button